Underbar dag

Igår vaknade jag och var på jättebra humör! Bland det första jag tänkte var : "- Det här ska bli en bra dag." Och det vart det.  Matten på morgonen gick hur bra som helst. På vägen dit hittade jag ett jättefint rött löv som jag var tvungen att ta. Det får mig att inse att hösten är här. Snart är det vinterjacka på :) Min väska, som egentligen vägde ton, var inge jobbig att bära på. Fast jag hade en lång dag med lite rast var allt kul. Skulle ha varit kul att få vara ute en hel dag när vädret var som igår! Hoppas det blir så på fredag för då ska jag och bror fika på stan. Vi kanske tar en tur i stadsparken då.

Idag ska också bli en bra dag! Får försöka liva upp mina klasskamrater så de också blir på samma glada humör som jag idag.

Yogans krafter

Mår så illa när jag yogar. Min yogatränare säger att jag måste stressa ner. Jag försöker verkligen det! Men det är så svårt. Känner mig som lugnast efter yogan, skulle egentligen behöva gå fler gånger i veckan. Men det är ju det att jag hinner inte det. Stressar tillräckligt mycket ändå.
      Idag när vi gjorde en övning så skulle vi trycka hakan mot halsen. Gör så många dubbelhakor som du kan så hon. Och jag tänkte hjälp, ville bara springa därifrån och spy upp alla äckliga kalorier jag ätit den här veckan. Panik! klart att det blir svårt att stressa ner och finna lugnet då. På avslappningen skulle vi tänka oss att vi låg på ett moln och svävade i luften. Ingen kunde nå en på molnet, det var bara mitt eget och alla tankar och problem försvinner där ifrån. Det var en tanke som jag gillar! Lätt som en fjäder, bara sväva bort och ingen annan som kan komma och förstöra eller få en att må dåligt. Lätt som ett fjäder, så lätt att ett moln orkar hålla upp mig. Jag ville aldrig försvinna ur de tankarna. Ville ligga där förevigt och bara försvinna.

Visst jag är inte smal längre och nu äter jag tyvär varje dag, usch flera gånger om dagen. Men tankarna är fortfarande kvar. Bara för att jag inte går i pluffsiga kläder för att dölja hur andra kläder skulle hänga på mig, betyder inte det att mina tankar är borta. Bara för att jag fyller ut kläderna, betyder inte det att jag vill det eller att jag inte känner mig illa till mods.
     Jag får speciellt panik när någon påpekar något som jag gör som har med mat, tugga med munnen, träning eller att jag inte är den som är smalast. Jag vill så gärna se hur kilona rasa, men jag har förlorat styrkan, kraften att motstå mat och annat farligt. Jag är rädd att jag inte skulle klara av studierna om jag slutade äta, att bantningen skulle ta upp alla krafter och tid

Skulle aldrig kunna kalla mig en pro-ana längre. Ingen skulle någonsin se eller tro att jag har dessa tankar. För jag är inte smal längre, därför vågar jag inte säga det till någon. Men vill nog egentligen inte att någon ska veta heller. Vill inte att nån ska veta mina svaga punkter, är så rädd att nån ska utnyttja mina svaga punkter och få mig att må ännu sämre.


Nu är det mörkt ute

Har precis kommit hem från festen. Det var kul att träffa gamla vänner igen, men ibland kan ni va så jäkla knäppa! Hehe


Jag vet att jag kan mycket bättre, borde kämpa mer. Jag var ju så duktig förut.

Jag förstår inte din inställning. Jag har bett och bönat om hjälp eller att du ska ändra på dig, jag har frågat helt vanligt och jag har blivit helt frustrerad och förbannad. Men du vägrar att ändra på dig för nån annan. Jag tycker det du gör är fel. varför vill du trycka ner allt och alla. Varför vill du få mig att må dåligt?

I just want to know...would you change if you knew I was dying?



Fredagskväll

Skulle ju ha åkt på reggaefest ikväll, men fick ställa in den. Så nu sitter jag här med mina mattediagnoser och kör fast på mina logaritmer och potenslagar. Kul fredagkväll va? Men än så länge känns det lugnt:) Jag antar att det bara är att vänja sig med att lägga ner så mycket tid och själ i studierna om man ska lyckas. Har inte tid att träffa folk lika mycket längre.
     Men imorrn blir det fest! Då ska jag träffa många kompisar jag inte träffat på jättelänge :) det ska verkligen bli superkul!!! Jag längtar så. Man måste få släppa pluggandet ibland. Men villkoret jag satt för mig själv för att jag ska åka är att fixa allt med matten idag och imorrn innan jag åker. Hinner jag inte klart så jag ligger i fas, får jag inte åka. Jag tar de andra kurserna på söndag. Jag ligger inte lika mycket efter i dem så jag hoppas det går fortare.

Nog om skolan. Sitter nu, samtigt som jag pluggar och bloggar, och tittar på film med två familjemedlemmar till. Flood heter den. Det är typ att London blir översvämmat. Lite kul att se eftersom jag var i London i somras :)
     Lönedag idag! Många som gillar antar jag. 

Nu ska jag fortsätta med matten. So long! 

Tenta nummer ett

Tentan avklarad! :) Nu ska jag plugga matte och fixa lite mat sen innan idol börjar!

 


Underhållande natt

Har drömt så himla många kul drömmar inatt och de har kännts mycket verkliga. Har varit påfester, träffat kompisar, varit runt på olika ställen på stan, besökt olika platser. Det känns nästan som om jag har haft semester:) När jag vaknade tyckte jag att det skulle bli riktigt kul att "komma tillbaka" till skolan och pluggandet, fast jag egentligen inte har varit borta. Igår kväll längtade jag bara efter ledighet.

Jag vaknade rätt tidigt fast jag skulle ha sovmorgon till klockan sju. Så nu har jag redan varit igång ett tag. När jag vaknade kunde jag inte sluta fundera på friktionskraften och gårdagens "fysikexperiment". Jag kom på massa funderingar och frågor jag måste ställa till min fysiklärare idag. Haha, känner mig jätteduktig som tar pluggandet på största allvar! Min motivation är att jag vill göra detta nu så att jag inte ska behöva göra om det senare. Nu jäklar! Jag ska satsa det här studieåret helt åt studierna eftersom detta är ett  mycket intensivt år. Ledigheten får komma efter tentorna, men även repititionen :) Jag saknar mina vänner, men jag tror de förstår att jag har fullt upp. Jag måste lägga ner minst 50 h i veckan åt studierna, kanske ännu mer eftersom jag läser så otroligt sakta!

Nu ska jag snart plugga vidare inför dagens tenta.

you're so damn beautiful


Triss

Jag bytte som sagt in min triss till en ny idag. På den vann jag 75 kr så jag bytte in igen mot tre nya. När jag kom hem och skrapade så såg jag att jag vunnit 75 kr igen. Så det blir tre nya imorgon :)

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om detta. Men en person i skolan sa att vi inte kunde ställa så simpla frågor till läraren för då kunde inte de som vill ha högre betyg få tid att fråga frågor. Den personen menade att alla vi som inte förstog allt skulle sätta sig bredvid någon som skulle ha högre betyg, så att den personen kunde förklara så vi inte skulle fråga läraren när vi inte förstod. Hmm då måste vi ju alltså förutsätta att den som vi sätter oss bredvid ska vara helt med på noterna och inte missta sig. Jag trodde annars att det var lärarna som skulle lära ut. Iaf, den personen frågade LÄRAREN idag att visst var det så att det är varmare vid ekvatorn för att då är man närmare magman. MEN HALLÅ! Alla vet väl att det beror på solståndet att det är varmare där! Dessutom är det längre till magman där eftersom polerna är lite "tillplattade". Klotet är ju inte helt rund, utan bredast på mitten. Hur tänker sånna människor när de påstår att vi inte får fråga simpla frågor???? Var det där en sån MVG-fråga som de som ska ha högre betyg måste få tid att ställa?


Har varit en lång dag borta idag. Jag komju nyss hem. Men det har varit en kul dag också :) mycket nya kunskaper. Haha råkade göra en dundertabbe när jag skulle åka från affärn idag, tänker nog inte gå in mer på det. Men om nån där ute såg det så JA, det var jag som klantade mig! Förlåt, har sovit lite dåligt och har rätt fullt i hjärnan nu med nya kunskaper så känner att jag har lättare att göra snedsteg.

Morgonstund har guld i mun

Ska snart åka iväg till skolan, vann 25 spänn på en triss igår så tänkte byta in den mot en ny idag.
Tänk så underbart om jag kunde ha lite mer pengar. Skulle jag tjäna lite mer, eller vinna en slant så skulle allt gå till mina studier och kanske till att behandla min sjukdom.
     Om jag hade ett helgjobb jag tjänade lite mer på skulle jag flytta på momangen. Skulle så gärna vilja flytta, det är bara ekonomin som hindrar mig. Jag trivs inte där jag bor. Jag trivs inte med människorna. Det kanske låter som vilken tonåring som helst som är trött på sina föräldrar, men det är inte så för mig. Det stadiet har jag redan passerat. Jag går verkligen inte ihop med några personer här, förstår inte alls hur de tänker. Det är som om alla är bittra och har förlorat hoppet om allt. Jag är inte sånn, jag vill brinna för mina drömmar. men det är rätt svårt när jag bara får negativ kritik och elaka kommentarer från sånna som egenligen skulle vara min "familj". Det här känns inte längre som ett hem. Jag bor här, men det är inte mitt hem. Vantrivs här, rent ut sagt. Pratar aldrig om mig själv eller vad jag verkligen vill, för jag vet att jag aldrig får nån av dem att stötta mig, dom snarare själper mig. Och jag tänker aldrig, aldrig ge upp! De här vet inte ens vad jag pluggar eller vad jag vill bli. De vet inte vad jag har jobbat med. De vet nästan ingenting om vem jag är längre. Jag tänker inte längre låta dem tvinga mig att vara någon jag inte är.
     Jag är så glad att jag har mina vänner och att ni tror på mig! Ni betyder mest för mig! <3

Låt ingen annan få dig att tycka nått som du inte vill! Du får ALLTID tycka precis som du vill, men du måste också förstå och acceptera att andra inte tycker lika som dig 

Ny bloggare

Startar nu min nya blogg. Hade en tidigare, men la ner den relativt snabbt. Funderar därför på att vara anonym i denna.

Den här helgen har verkligen varit en skithelg! Inte en bra början att vara negativ i  bloggen kanske, men måste  få skriva av mig lite. Började med att jag somnade på soffan i fredags kväll och orkade inte hitta på någonting. Det var egentligen meningen att jag skulle gå på gask, men biljetterna var slut.
     Har mest pluggat, jobbat och varit på dåligt humör i helgen. Förmodligen av sömnbrist och less på att jag kunde försöka hårdare, men även för att du aldrig bryr dig eller tar nån annnan än dig själv på allvar! Började må jätteilla på yogan :S var väl kanske nån spänning som släppte nånstans. Det var även svårt att stå stilla i övningar utan att somna.
Har nu slutat med gluten för att se om jag blir bättre:)

Blir rätt irriterad på en del på min skola ibland. Sluta tro att ni är bäst och äger hela världen. Ni märkte kanske idag att ni inte är bättre än någon annan? tur att jag slipper se er så himla ofta. Måste verkligen hålla mig för att inte säga rakt ut vad jag tycker om er.

Jag ser hur du glor på mig hela tiden! Du är så jäkla dryg, vet du det. Så fort du är i närheten blir jag tystare eftersom jag stör mig på dig. Jag ser i ögonvrån hur du glor på mig så fort jag är i närheten. Så fort jag yttrar en stavelse till någon annan, även om du är en bra bit ifrån, ser jag dina ögon på mig. Jag blir bara äcklad, så sluta. Och sluta med dina totalt ointressanta meningar och kommentarer du säger till mig. Gillar verkligen inte sådana personligheter med den attityden som trycker ner på vad andra tycker och som tror att dom är så himla snygga och bäst i hela världen och alla tjejer blir hänförda av se deras kropp. Herregud, vad tänker ni med. Vad skulle va så speciellt snyggt med dig, det går att få se på mycket, mycket finare. 
     Hur säger jag det till dig utan att såra dig? Jag vill dig inget illa. vill bara att du håller dig undan från mig, finns säkert nån annan som vill ha en sån som dig. Jag är inte en av dom. Du äcklar mig rent ut sagt.


Skönt att inte alla är hemma idag. Jag trivs inte med hela min familj.

Haha, jag läste just genom vad jag har skrivit hittills och hör hur jag låter som nån meganegativ person som är trött på allt och alla :P Men jag är verkligen inte så. Har bara en väldigt dålig hårdag.
     Ser mycket ljust på denna vecka. Har tenta på onssdag så måste plugga till den imorrn. Nu ska jag gå och läsa inför en föreläsning :) På fredag blir det reggaefest och har ingen aning om vad jag ska ha på mig, är ju mer en rocktjej. Men är iaf ledig hela nästa helg, det ska bli så underbart. Skulle vilja önska att päronen inte är hemma då.

godnatt på er där ute 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0