Mycket som har hänt

Har inte bloggat på mycket länge för jag har haft så mycket i mina tankar och har inte vetat vad jag känner inför nånting, så det hade blivit svårt att skriva nått.
Jag har ingen aning om vart jag bor om ett halvår, men jag hoppas det blir bra. Insett att jag måste skaffa ett nytt jobb med bekvämare arbetstider för jag kommer att behöva pengarna. Anledningen till att jag slutat med mitt var att jag klarar inte att gå upp så tidigt och bara jobba så lite längre. Restiden tog nästan lika lång tid som jag jobbade. Jag skulle kunna jobba hela dagen istället om jag slapp gå upp klockan tre på morgonen. 

    Fick resultatet från min första tenta, högsta betyg :) blev väldigt glad av det. Jag behövde nån positiv feedback för jag vet inte hur många gånger jag har tänk att hoppa av för att jag inte orkar. Nu gäller det att fokusera på kemin och fysiken. Är orolig inför de tentorna, jag tror att de kommer att bli svårast.

Läste nyss att Reza åkt ut ur idol. Det tycker jag var synd, för jag tycker hon är så himla duktig. ´

Ska på yoga ikväll, det var länge sen nu eftersom jag bland annat blev toksjuk och så har det varit inställt.

What is love?


Jag behövde verkligen inte det här nu. Jag har tenta på måndag jag måste fokusera på....
     Mamma och pappa berättade idag att de ska skiljas. Jag vet inte alls vad som kommer att hända nu och jag har inte riktigt tid och fundera på det heller. Jag vet inte vad jag känner. Jag tycker synd om min lillebror, men vet inte riktigt vad han tänker eller känner, han säger ingenting.
     Syrran gjorde slut med sin pojkvän idag också...

Underbart med sovmorgon :)

Klev inte upp förrän åtta idag. Känner mig mycket piggare, så jag tror att förkylningen (eller vad det nu är) är påväg bort. Tur är det eftersom jag går till klockan fem idag. Ikvälll ska jag titta på idol och kanske försöka hinna träffa en kompis som nyss varit utomlands. Lollos henne :)

Nu ska jag äta min yoghurt och sen åka iväg till skolan. Däcket är fixat :) Det är ett undantag att jag tar bilen till skolan, gör det fär att kunna sova bort förkylningen.

Mammas pojkar

Har just kollat på mammas pojkar. Kollade på första programmet, sen var jag fast. En av mina favoriter åkte ut idag, Linda.

Åkte hem lite tidigare från skolan idag eftersom jag inte är helt frisk. Känner mig mest trött och får ont i lungorna om jag anstränger mig för mycket. Har tenta på måndag och har inte orkat plugga så mycket till den idag. Jag får göra det imorrn och i helgen.

Det har snöat idag :) och jag har kört punka på bilen :P första gången, men antaglien inte den sista. Förlåt till alla där ute som tyckte jag körde som en snigel idag  hehe

Vart tog humorn vägen?

Satt förut och tittade på parlamentet och jag skrattade inte en enda gång under den tiden jag såg. Skulle kolla på Circus möller när det var premiär, men var tvungen att byta kanal. Vart är humorn påväg? Det verkar som att komikerna bara försöker göra sig roliga på andras bekostnad. Istället för att göra nått kul så förlöjligar dom andra människor.

Är det alltid så nu för tiden på humorprogram eller hade jag bara otur som fick se just dom avsnitten? Har inte velat kolla på nå mer program sen jag såg de där två...

Hur blir det nu då?

Jag vet att jag inte bloggat på ett tag. Har haft fullt upp med plugg. När jag fått en stund ledigt har jag inte orkat slå igång datorn.

HJÄLP! Jag är sjuk! Jag brukar aldrig aldrig bli sjuk! Varför mår jag så här? Jag får inte vara sjuk. Jag har fysikdugga och kemiföreläsning imorrn. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk. Om man klarar duggan får man några poäng till tentan. Och jag lovar.... jag behöver verkligen dom poängen! För det har varit väldigt svårt med fysiken.

RSS 2.0